Forårsopvisning 2022

Inden længe banker foråret atter på og MG&BK inviterer til forårsopvisning.
Helt præcis lørdag d. 5 marts 2022 i Lillebæltshallerne.

Men hvad er det egentligt lige en opvisning er? Og hvad kan man forvente som publikum?
Læs med her og få svaret!

Festdag, fællesskab og inspiration
En opvisning er gymnasternes festdag. Til MG&BK forårsopvisning samles gymnasterne på tværs af hold, alder og færdigheder, for at inspirere hinanden og dele glæden ved spring, rytme, bevægelse og musik. De gode og mange træningstimer fejres i fællesskab, og der bliver sagt på gensyn mellem gymnaster og frivillige trænere.

Hvad kan du forvente som publikum?
Vores gymnaster går på gulvet med en opvisning, der er opbygget af deres træningstimer. Du får altså et indblik i, hvordan man laver gymnastik på det hold, der er på gulvet, og måske finder du et hold, du får lyst til at deltage på!

Hele opvisningsprogrammet* er proppet med fed gymnastik fra de allermindste, til dygtige springere, til lynhurtige parkourudøvere, til en masse skøn rytmisk gymnastik foruden fællessang og fanemarch.


Publikums opgave til en opvisning
Klapsalver. Din fornemmeste og vigtigste opgave som publikum er at tilkendegive vores dygtige gymnaster med klapsalver. Ellers skal du skal bare læne dig tilbage og nyde gymnastikken.

Vi glæder os til at se dig til MG&BK forårsopvisning d. 5 marts 2022.


Kan du ikke vente til 2022?

Se eller gense tidligere opvisninger lige her


*Der skal købes opvisningsprogram på dagen á 30 kr. Alle under 15 år er gratis. Det endelige program og tidspunkt offentliggøres på den anden side af julen.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *